Op zoek naar een Positieve DJ, vraag offerte aan bij Soundtrack.nl

Final Soundtrack is de vierde pijler waarop Soundtrack.nl staat.

10 jaar geleden stierven er plotseling 2 vrienden binnen 3 weken.
Bij de eerste heb ik toen uit zijn muziekcollectie gedraaid in Poppodium Mezz waar hij vrijwilliger was. Toen 3 weken later een vriendin van mij overleed heb ik de familie meegeholpen met het uitzoeken van de muziek.
Ik merk dat muziek bij het afscheid van een dierbare een lastig iets is. Wordt er een keuze gemaakt uit een lijst van de uitvaartondernemer? Of heeft de overledene instructies achtergelaten met daarin duidelijk vermeld wat zijn of haar muzikale wensen zijn?

Daarom heb ik Final Soundtrack opgericht.

Hierin kan ik helpen met het uitzoeken van de muziek die bij de persoon past en/of ik draai tijdens de condoleance op lokatie uit de muziekcollectie van de overledene.

Muziek kan bijdragen aan een speciaal afscheid en aan de verwerking.

Momenteel werk ik samen met een uitvaartorganisatie waarvoor ik muziekopdrachten doe.

Ik zoek de juiste muziek, bewerk deze indien nodig en lever deze aan via wetransfer of USB, zodat de uitvaartorganisatie zich kan richten op haar kerntaken.

Ik ga graag het geprek aan om mee te denken/werken aan een bijzonder afscheid.
 

Neem contact op voor een DJ bij Soundtrack.nl

Vier succes met de DJ van Soundtrack Of Success

De DJ van Sound Of C is er voor al u wensen.